Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα >   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ >   Βιβλίο και Μουσική >   Μουσικές διαδρομές 

Μουσικές διαδρομές

Στην ενότητητα Μουσικές διαδρομές παρουσιάζονται οι προτάσεις μας για μουσικά ακούσματα από όλο το εύρος τη δημιουργίας, τόσο νέα όσο και παληά, ελληνικά και ξενόγλωσσα. Σε κάθε παρουσίαση δίνεται μια περιγραφή του μουσικού είδους και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες μέσω Διαδικτύου, όπως χρήσιμες συνδέσεις. Η πρόταση μας δεν σταματάει όμως εδώ, εκφράζουμε και μια άποψη, μια σκέψη, μια αντίληψη, για τη πορεία της μουσικής και των ακουσμάτων σε βάθος χρόνου, μια πιο εμπειρική και κατά κάποιο τρόπο προσωπική εικόνα της σημασίας που έχει η μουσική στη ζωή μας, πως διαμορφώνει το περιβάλλον μας και τελικά τη πορεία μας ως άτομα, ως πολίτες, ως μέτοχοι στο κοινωνικό και ανθρωπιστικό γίγνεσθαι.
Σε περίπτωση αρκετά συχνών επισκέψεων στη Σελίδα συνιστάται η ανανέωση της πατώντας το κουμπί Refresh - Reload  ώστε να ανανεώνεται και το περιεχόμενο της.

Η μουσική δεν διαδραμματίζει ρόλο μόνο στη προσωπική μας ζωή. Είναι και ένα ουσιασιτκό σημαντικό σύμβολο αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, επισκεφτείτε το κόμβο της Διεθνούς Αμνηστίας:

Κορυφή Σελίδας
Αρχική Σελίδα | Ποιος Είναι | Σχετικά | Όροι Χρήσης | Δήλωση Απορρήτου | Επικοινωνία