Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα >   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ >   Εικόνες από το σήμερα 

Εικόνες από το σήμερα

Η ενότητα Εικόνες από το σήμερα ξεχωρίζει γιατί δεν περιορίζεται στη διατύπωση μιας έκφρασης ή μιας πρότασης, αλλά πολύ περισσότερο απεικονίζει και εστιάζει μέσα από την υπο-ενότητα Έκδηλα και διαδραστικά, τόσο σε δράσεις που κινούνται στο χώρο των εικαστικών και μουσικών τεχνών, όσο και σε δράσεις πολιτισμού που συνεισφέρουν στον ανθρωπισμό μας και στην κουλτούρα μας. Στην ενότητα αυτή συμπεριλαμβάνονται και δραστηριότητες που έχουν στο επίκεντρο τους και αφορούν το παιδί τόσο στην εκμάθηση του όσο και στην υπόσταση του. Μια δεύτερη ενότητα οι Απο-δράσεις εστιάζουν σε ενέργειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των συμπολιτών μας, είτε αυτές εντάασονται στο πλαίσιο των Μη Κυβερνητικών Οργανισμών, είτε είναι απόρροια άλλης μορφής εθελοντικών δράσεων. Επίσης, με την υπο-ενότητα Σκιαγραφήσεις γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής της έκφρασης του πολίτη μέσα από συνεντεύξεις, όπως επίσης και μία περιγραφική αντίληψη από τις "βιωματικές διαδρομές" που καθένας από εμάς έχει λειτουργώντας μέσα στη πόλη και βεβαίως και έξω από αυτή.
Για να έχει κανείς πρόσβαση στο σύνολο των προτάσεων αρκεί ένα κλικ σε μία από τις τρεις (3) επιλογές δεξιά στο Περισσότερες Ενότητες και "ανοίγει" ένας πλήρης κατάλογος .
Εκδηλώσεις - σχήματα

Σημαία μας η ισότητα - 'Οπλο μας η αλληλεγγύη

dotted line
24 Ιουνίου 2013 — Ζοφεροί καιροί για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Αλλά και για τους ντόπιους εργαζόμενους και εργαζόμενες, οι μέρες δεν είναι λιγότερο άγριες. Οι «από κάτω» στο σύνολό τους πιέζονται μέχρι συνθλίψεως απ’ τους «από πάνω»... Περισσότερα »
Απο-δράσεις...

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

dotted line
5 Ιουνίου 2013 — Mια σχεδιασμένη, μακρόχρονη πολιτική για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και τη σταδιακή απομάκρυνση από το πετρέλαιο και τα ορυκτά καύσιμα, με παράλληλη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών... Περισσότερα »
Σκιαγραφήσεις
Anna Lindh

Anna Lindh, δέκα χρόνια μετά…

dotted line
10 Σεπτεμβρίου 2013 — Δέκα χρόνια από τον άδικο θάνατο της Anna Lindh ορισμένα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Στον επικήδειο λόγο του (παρατίθεται πιο κάτω) ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τονίσει με έντονη συναισθηματική φόρτιση... Περισσότερα »
Κορυφή Σελίδας
Αρχική Σελίδα | Ποιος Είναι | Σχετικά | Όροι Χρήσης | Δήλωση Απορρήτου | Επικοινωνία