Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα >   ΠΑΣΟΚ & Σ.Δ. >   Ομιλίες / Άρθρα 

Ομιλίες / Άρθρα

Το τμήμα αυτό είναι ειδικά αφιερωμένο στις Ομιλίες και στην Αρθρογραφία του Γιώργου Α. Παπανδρέου. Η παρεχόμενη ενημέρωση κατανέμεται κατά θεματικές και δράσεις (εκτός εκείνων που αναφέρονται στην κοινοβουλετική του δραστηριότητα), έτσι ώστε ο χρήστης να διευκολύνεται για την εξεύρεση της αναγκαίας για αυτόν πληροφόρηση, τόσο επίκαιρη όσο και χρονολογικά αρχειοθετημένη. Σημειώνεται ότι οι ομιλίες του Γιώργου Α. Παπανδρέου στη Βουλή, δεδομένου ότι εντάσσονται στη κοινοβουλευτική του δραστηριότητα, είναι όλες αναρτημένες, επίσης σε χρονολογική σειρά, στο τμήμα Βουλή (και ειδικότερα στην ενότητα Θέσεις).
Περισσότερες ενότητεςΠερισσότερες Ενότητες
Ομιλίες

Το διακύβευμα είναι η Δημοκρατία

dotted line
Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", 4 Σεπτεμβρίου 2013 — Φίλες και φίλοι, χαίρομαι πραγματικά να βρίσκομαι ανάμεσα σε παλιούς φίλους και αγωνιστές . Ένα συνηθισμένο ερώτημα που ακούω και σίγουρα ακούμε συχνά είναι: "Ποιους εκφράζει και θέλει να εκφράζει το ΠΑΣΟΚ". Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε οριστικά κάθε επαφή με τόσους πολίτες που παραδοσιακά το υποστήριζαν. Kαι όμως καθημερινά συναντούμε πολίτες που ξεκάθαρα μας λένε: "Θέλω Ελλάδα παραγωγική, χωρίς δανειστές πάνω από το κεφάλι μου αλλά και χωρίς να ζούμε με δανεικά... Περισσότερα »
Άρθρα
Γιώργος Α. Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει να είναι παρών

dotted line
24 Μαΐου 2013 — Πριν από ένα μήνα, ακριβώς, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που η Ελλάδα εντάχθηκε στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης. Ήταν 23 Απριλίου 2010, ανήμερα του Αγ. Γεωργίου, ημέρα της γιορτής του, όταν ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ανήγγειλε, από το Καστελόριζο, την απόφασή του, αναλαμβάνοντας και το βάρος της ευθύνης της. Νωρίτερα είχε συζητήσει με συνεργάτες του, το πρόβλημα και πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Ο κ. Παπανδρέου, αφού άκουσε τους συνεργάτες του, πήρε την απόφασή του. Αργότερα, όταν το θέμα ξανασυζητήθηκε σε συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου τέθηκαν ξανά τα λεγόμενα εναλλακτικά σενάρια, ο κ. Παπανδρέου απάντησε λέγοντας ότι οι ηγέτες είναι για να παίρνουν αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές, αναλαμβάνοντας και το κόστος... Περισσότερα »
Κορυφή Σελίδας
Αρχική Σελίδα | Ποιος Είναι | Σχετικά | Όροι Χρήσης | Δήλωση Απορρήτου | Επικοινωνία