Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα >   ΠΑΣΟΚ & Σ.Δ. >   Διεθνή 

Διεθνή

Το τμήμα αυτό αναφέρεται σε δράσεις (δηλώσεις και δραστηριότητες) του Γιώργου Α. Παπανδρέου που δεν καλύπτονται από τα προηγούμενα/άλλα πεδία και ειδικότερα από τις ενότητες Ομιλίες/Άρθρα και Συνεντεύξεις.. Οι δράσεις αυτές αφορούν πρωτίστως το έργο του Γιώργου Α. Παπανδρέου, ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο πεδίο της διεθνούς πολιτικής και σε πιο εξειδικευμένα συγκυριακά θέματα και η πληροφόρηση για τις σχετικές δράσεις παρέχεται και με αρχειακή μορφή.
Προεδρία Σοσιαλιστικής Διεθνούς
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου με τον Αντιπρόεδρο του CHP, Ουμούτ Οράν

Επίσκεψη στο πάρκο Γκεζί

dotted line
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, 12 Νοεμβρίου 2013 — Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε το πρωί το πάρκο Γκεζί, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του CHP, Ουμούτ Οράν και φύτεψαν ένα δέντρο για την ειρήνη και τη δημοκρατία. Το πάρκο Γκεζί έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο από τη μαζική κινητοποίηση πολιτών που αντέδρασαν στο κόψιμο των δέντρων για να γίνει κάποιο κτίριο... Περισσότερα »
Απόδημος
Ο Άντριου Άθενς

Δήλωση για τον θάνατο του Άντριου Άθενς

dotted line
Αθήνα, 15 Μαρτίου 2013 — Ο Άντριου Άθενς υπήρξε εξέχουσα ηγετική προσωπικότητα του Ελληνισμού της Διασποράς. Γεννημένος στο Σικάγο, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, δεν ξέχασε στιγμή τις ρίζες του. Αφιέρωσε για δεκαετίες τη ζωή του στον Ελληνισμό. Προασπίστηκε σε δύσκολες στιγμές τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου. Αγωνίστηκε για τα εθνικά δίκαια... Περισσότερα »
Λοιπά...

Δήλωση για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

dotted line
Αθήνα, 24 Νοεμβρίου 2013 — Ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, χαιρετίζω το θετικό αποτέλεσμα των συνομιλιών μεταξύ της ομάδας των 5+1 (Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ρωσία και Κίνα) και του Ιράν, στο οποίο συνέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση, με αντικείμενο το πυρηνικό προγράμμα του Ιράν. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή... Περισσότερα »
Κορυφή Σελίδας
Αρχική Σελίδα | Ποιος Είναι | Σχετικά | Όροι Χρήσης | Δήλωση Απορρήτου | Επικοινωνία