Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα >   ΠΑΣΟΚ & Σ.Δ. >   Παιδεία / Κοινωνία 

Παιδεία / Κοινωνία

Το τμήμα Παιδεία/Κοινωνία έρχεται να συμπληρώσει την ενημέρωση των επισκεπτών του προσωπικού κόμβου πέραν των ομιλιών, άρθρων και συνεντεύξεων σε ένα σημαντικό τομέα. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου έχει ενεργό δράση σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της κοινωνίας μας και ειδικότερα στο χώρο της Παιδείας. Το τμήμα αυτό, στη βάση δύο θεματικών ενοτήτων, δηλώσεις και δραστηριότητες, καλύπτει σε βάθος χρόνου (επίκαιρα και αρχείο) τις δράσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε αυτούς τους τομείς.
Περισσότερες ενότητεςΠερισσότερες Ενότητες
Δηλώσεις

Σχόλια Γιώργου Ελενόπουλου με αφορμή το βιβλίο Θαπατέρο

dotted line
Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2013 — Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, σχετικά με την κρίσιμη περίοδο του Νοεμβρίου του 2011. Βεβαίως, ο δημόσιος λόγος επεκτάθηκε και σε άλλες περιόδους στις οποίες κυριάρχησαν σημαντικά γεγονότα, τα οποία συνδέονται με την πορεία της χώρας κατά την κρίση.  Ο καθένας παρουσιάζει τα πράγματα από την δική του σκοπιά. Είναι θεμιτό... Περισσότερα »
Δραστηριότητες

Εκτάκτως στην Πάτρα ο Γιώργος Α. Παπανδρέου

dotted line
Αθήνα, 18 Ιουλίου 2012 — Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην Αχαΐα από την μεγάλη φωτιά που έχει εκδηλωθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη κοντά στην Πάτρα... Περισσότερα »
Κορυφή Σελίδας
Αρχική Σελίδα | Ποιος Είναι | Σχετικά | Όροι Χρήσης | Δήλωση Απορρήτου | Επικοινωνία