Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα >   ΠΑΣΟΚ & Σ.Δ. >   ΠΑ.ΣΟ.Κ. 

ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Συμπληρωματικά στα δύο βασικά τμήματα Ομιλίες/Άρθρα και Συνεντεύξεις που καλύπτουν τη βασική ενημέρωση γύρω από τις δραστηριότητες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ το παρόν τμήμα είναι ειδικά αφιερωμένο στις δραστηριότητες του Γιώργου Α. Παπανδρέου που σχετίζονται με το ΠΑΣΟΚ, επίκαιρες όσο και προγενέστερες (με τη μορφή αρχείου). Το τμήμα αυτό καλύπτει δύο θεματικές ενότητες, τις Δηλώσεις και τις Δραστηριότητες του Γιώργου Α. Παπανδρέου που αναφέρονται στην ιδιότητα του ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αφορούν γενικότερα τις δράσεις του στο πολιτικό χώρο του Κινήματος και ως Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Περισσότερες ενότητεςΠερισσότερες Ενότητες
Δηλώσεις

Ενημερωτικό σημείωμα (καταγραφή γεγονότων)

dotted line
Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2013 — Με τη συμπλήρωση - στις 4 Οκτωβρίου - τεσσάρων ετών από τις εκλογές του 2009 και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με πολύτιμο κεφάλαιο τις εμπειρίες της πιο δύσκολης περιόδου των τελευταίων δεκαετιών για τη χώρα, αλλά και με την απόσταση των δύο χρόνων από την αποχώρηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία και τη συγκρότηση της πρώτης κυβέρνησης συνεργασίας... Περισσότερα »
Δραστηριότητες

Συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου

dotted line
Αθήνα, 18 Ιουλίου 2013 — Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μεταβάλλουν σημαντικά... Περισσότερα »
Κορυφή Σελίδας
Αρχική Σελίδα | Ποιος Είναι | Σχετικά | Όροι Χρήσης | Δήλωση Απορρήτου | Επικοινωνία