Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα >   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ >   Βιβλίο και Μουσική >   Μουσικές διαδρομές >   Η μουσική είναι ζωή και η ζωή είναι εντάξει 

Η μουσική είναι ζωή και η ζωή είναι εντάξει


Ο Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ διοργανώνει συναυλία, τη Δευτέρα 9 Ιουνίου στις 9.00μμ με τους:

Παντελή Θαλασσινό
Γιώτα Νέγκα

συμμετέχουν:

Κώστας Λειβαδάς
Αναστασία Μουτσάτσου
Γιάννης Νικολάου
Κίτρινα Ποδήλατα

Συναυλία ΠαρέμβασηΈνας θεσμός που για 18η χρόνια, κινητοποιεί και ευαισθητοποιεί μέσα από μουσικές και τραγούδια τη συνείδηση όλων μπροστά σε αυτό το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που ίσως αφορά και τον καθένα χωριστά.

Αυτή τη χρόνια είναι κοντά ο αγαπημένος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός και η εξαιρετική ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, που θα ερμηνεύσουν μαζί σπουδαία τραγούδια, ακλουθώντας πάντοτε τη διάθεση της βραδιάς, σε ένα μουσικό ταξίδι που διακρίνεται για την επικοινωνιακή του διάθεση. Την παρέα συμπληρώνουν συμμετέχοντας φιλικά, ο συνθέτης Κώστας Λειβαδάς, η ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου, ο τραγουδοποιός Γιάννης Νικολάου και το συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα.

Μια μουσική βραδιά για όσους αγαπούν το ελληνικό τραγούδι στην καλύτερη εκδοχή του. Μια βραδιά που θα ενωθούν οι φωνές όλων, με αυτές των αγαπημένων ερμηνευτών, και θα τραγουδήσουν πως Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1991 από γονείς των οποίων τα παιδιά ήταν χρήστες και ήθελαν ένα χώρο για να βρίσκονται και να στηρίζονται στον αγώνα τους κατά της τοξικοεξάρτησης, παράλληλα με τον αγώνα για την ζωή των παιδιών τους.

Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ο κύριος πόρος εσόδων του Συλλόγου είναι η ετήσια συναυλία που διοργανώνεται στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Τα έσοδα διατίθενται για τις ανάγκες των παιδιών που βρίσκονται σε θεραπευτική διαδικασία στην Κοινότητα της Ραφήνας.

Ας στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια.

Κορυφή Σελίδας
Αρχική Σελίδα | Ποιος Είναι | Σχετικά | Όροι Χρήσης | Δήλωση Απορρήτου | Επικοινωνία