Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός
Γιώργος Α. Παπανδρέου - Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς - π. Πρωθυπουργός

Στους χτύπους της καρδιάς


Κανείς δεν μπορεί να μένει αμέτοχος στο πρόβλημα των εξαρτημένων από ναρκωτικά ατόμων. Οι απόψεις ποικίλουν και είναι όλες σεβαστές, απαιτείται όμως να διαπαιδαγωγηθούμε, να βγούμε από τις φοβίες και τις προκαταλήψεις και να αντιμετωπίσουμε τους χρήστες με ανθρωπιά, έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας. Το ζητούμενο είναι ότι δεν μπορούμε να παραμείνουμε άπρακτοι και με κλειστά τα μάτια, το θέμα μας αφορά όλους, ως πολίτες, ως γονείς, ως κοινωνία. Υπάρχει ένα ζήτημα ενημέρωσης και πιο ευαισθητοποιημένης προσέγγισης ενός προβλήματος που δεν αφορά μόνο «τους άλλους» ή τον γείτονα και εμείς απλά… λιθοβολούμε. Μόδα ή όχι, ένας τρόπος διαφυγής, μία πλαστή μορφή ‘διασκέδασης’, ή όπως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί, η χρήση ναρκωτικών είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα που η δαιμονοποίηση του, σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει.

Στην αφετηρία μας σταθήκαμε στη περσινή μουσική εκδήλωση 'Η μουσική είναι ζωή και η ζωή είναι εντάξει', μια σεβαστή προσπάθεια, που είχε για στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη λειτουργία του Συλλόγου Οικογένειας του θεραπευτικού Προγράμματος της Εναλλακτικής Κοινότητας «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ». Διαβάστε εδώ το διάλογο μας με τον Σύλλογο Οικογένειας του θεραπευτικού Προγράμματος της Εναλλακτικής Κοινότητας «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»: Ένας αγώνας που δίνει αξία στη ζωή.

Ο Σύλλογος επανέρχεται με νέα συναυλία για το φετινό καλοκαίρι. Ας ενισχύσουμε τη προσπάθεια τους με τη παρουσία μας:

Συναυλία Χ. ΑλεξίουΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
Καλοκαίρι 2009
«Στους χτύπους της καρδιάς»
 
Δευτέρα  15  Ιουνίου - Θέατρο Λυκαβηττού
 
Η Χάρις Αλεξίου τραγουδάει για τον Σύλλογο Οικογένειας «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»
  
Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της για το τραγούδι, εκεί η Χάρις Αλεξίου θέλει να ταξιδέψει το κοινό της αυτό το καλοκαίρι.
 
Η αρχή θα γίνει στις 15 Ιουνίου στον Λυκαβηττό, σε μία ειδική βραδιά για τους σκοπούς του Συλλόγου  Οικογένειας «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει την ετήσια συναυλία του.  Φέτος ο Σύλλογος, συμμετέχοντας στα 20 χρόνια από την ίδρυση του Θεραπευτικού Προγράμματος «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», που δημιουργήθηκε το 1989 και για 20 συνεχή χρόνια προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους, ώστε μέσα από θεραπευτικές διαδικασίες να  ζήσουν χωρίς εξαρτήσεις, διοργανώνει αυτήν την ξεχωριστή συναυλία με τη Χάρις Αλεξίου.
Ελάτε μαζί μας να τραγουδήσουμε παρέα με την Χάρις Αλεξίου και να φωνάξουμε δυνατά «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΕΞΑΡΤΗΣΗ».
 
Μόνη της στην σκηνή  για δύο ώρες με τους μουσικούς της θέλει να μαγευτεί η ίδια πρώτα με τις μελωδίες και  τον λυρισμό τους και να μαγέψει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Η συναυλία της θα είναι όπως πάντα ένα από τα ωραιότερα δώρα του καλοκαιριού για τους λάτρεις  της φωνής και των τραγουδιών της.
 
Οι επιλογές από τον ρεπερτόριο - θησαυρό που όλοι τραγουδάμε αλλά  και ανέκδοτα τραγούδια από την νέα της δουλειά σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της.
 
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
Καλοκαίρι 2009

«Στους χτύπους της καρδιάς»
Οι νύχτες του καλοκαιριού φέτος φωτίζονται
 
Την μουσική επιμέλεια έχει ο Κώστας Παπαδούκας.
Βιολί, Θάνος Γκιουλετζής,
Μπουζούκι, κιθάρα, τζουρά, λαούτο, Νίκος Κατσίκης,
Κιθάρες, Γιώργος Χατζόπουλος,
Τύμπανα, Χρήστος Γκοτσίνας,
Μπάσσο , Ειρηναίος Κουλλούρας
Ήχος: Παύλος Σαπουντζής, Αντώνης Παραμύθης
Φώτα: Alain Lonchamp, Αλέξης Προδρόμου

Κορυφή Σελίδας
Αρχική Σελίδα | Ποιος Είναι | Σχετικά | Όροι Χρήσης | Δήλωση Απορρήτου | Επικοινωνία